Τα Νέα μας

Διαβάστε όλα τα νέα για εκδηλώσεις και δράσεις της Biomed

Η BIOMED και ο Ιατρός Βιοπαθολόγος Μάνος Λογοθέτης, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο "Κυβέλη" ενημέρωσαν τους κατοίκους του Πύργου για την Οστεοπόρωση.  Στα πλαίσια της εκδήλωσης, η BIOMED διενήργησε δωρεάν εργαστηριακό έλεγχο για την πρόληψη της νόσου.
Το μεσημέρι της Πέμπτης 03 Μαίου 2018, η BIOMED παρέλαβε στο λιμάνι του Πυθαγορείου τα δείγματα των κατοίκων του Αγαθονησίου από τα μέλη της +πλευσης. Για τρίτη συχεχή χρονία η BIOMED συμμετέχει ενεργά στην εθελοντική αυτή προσπάθεια βελτίωσης των παροχών υγείας των κατοίκων των ακριτικών νησιών μας.  https://www.symplefsi.org
Την Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018, πραγματοποιήθηκαν στη BIOMED εξειδικευμένα υπερηχογραφήματα Β επιπέδου από τον κο Γεωργίου, συνεργάτη του Γυναικολόγου Δρ. Βασίλη Κελλάρη. Στόχος της Biomed η αναβάθμιση των παρεχόμενων ιατρικών υπηρεσιών στο νησί μας, με υψηλών προδιαγραφών ανθρώπινο δυναμικό και εξειδικευμένο τεχνολογικό εξοπλισμό. "Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο".
Την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017, η BIOMED μπήκε σε εορταστικό κλίμα!!!Στολίσαμε το δέντρο μας!!! Καλές γιορτές γεμάτες υγεία από όλους εμάς στη Biomed!!!
Η BIOMED ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΙ Ζητείται Τεχνολόγος Ιατρικών Εργαστηρίων(ΤΕ ή ΔΕ) με εμπειρία στις αιμοληψίες και άριστη γνώση χειρισμού Η/Υ, προκειμένου να εργαστεί στο Ιατρικό Διαγνωστικό μας Κέντρο στο ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ ΣΑΜΟΥ. Έναρξη εργασίας: Άμεσα (Σεπτέμβρης 2017) Αποδοχές: Η Εταιρεία προσφέρει ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών και ευχάριστο περιβάλλον εργασίας σε ένα υπερσύγχρονο Ιατρικό Κέντρο. Επικοινωνία: Οι υποψήφιοι που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της θέσης θα ειδοποιηθούν για την ακριβή ημερομηνία διεξαγωγής των συνεντεύξεων. Αποστολή βιογραφικών έως και την Πέμπτη 10/08/2017 στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.    

Σύνδεση